Насловна » Актуелности » Председник Националног савета Николић учествовао је заједно са министром рударства и енергетике Антићем, у разговорима са руководством кинеских компанија

Актуелности

24.04.2019.

Председник Националног савета Николић учествовао је заједно са министром рударства и енергетике Антићем, у разговорима са руководством кинеских компанија

Председник Националног савета за координацију сарадње са Руском Федерацијом и НР Кином Томислав Николић учествовао је заједно са министром рударства и енергетике Александром Антићем, у разговорима са руководством кинеских компанија: China Gezhouba Group Co. Ltd., TBEA Xinjiang International Company, Power Construction Corporation of China – SEDC и Wison Engineering Ltd.

 Председник Националног савета Николић учествовао је заједно са министром рударства и енергетике Александром Антићем, у разговорима са руководством кинеских компанија: China Gezhouba Group Co. Ltd., TBEA Xinjiang International Company, Power Construction Corporation of China – SEDC и Wison Engineering Ltd.

Фотографија: Национални савет

На састанку је разговарано о плановима тих компанија и пројектима који би се реализовали у Србији у области енергетике. Национални савет за координацију сарадње са Руском Федерацијом и НР Кином је иницијатор пројеката за које су заинтересоване највеће компаније Кине. Министар Антић и председник Националног савета Николић појединачно су упознали представнике кинеских компанија о могућностима за реализацију пројеката и услова које Влада Србије поставља.

 Укидање печата