Naslovna » Aktuelnosti » Predsednik Nacionalnog saveta Nikolić učestvovao je zajedno sa ministrom rudarstva i energetike Antićem, u razgovorima sa rukovodstvom kineskih kompanija

Aktuelnosti

24.04.2019.

Predsednik Nacionalnog saveta Nikolić učestvovao je zajedno sa ministrom rudarstva i energetike Antićem, u razgovorima sa rukovodstvom kineskih kompanija

Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Ruskom Federacijom i NR Kinom Tomislav Nikolić učestvovao je zajedno sa ministrom rudarstva i energetike Aleksandrom Antićem, u razgovorima sa rukovodstvom kineskih kompanija: China Gezhouba Group Co. Ltd., TBEA Xinjiang International Company, Power Construction Corporation of China – SEDC i Wison Engineering Ltd.

 Predsednik Nacionalnog saveta Nikolić učestvovao je zajedno sa ministrom rudarstva i energetike Aleksandrom Antićem, u razgovorima sa rukovodstvom kineskih kompanija: China Gezhouba Group Co. Ltd., TBEA Xinjiang International Company, Power Construction Corporation of China – SEDC i Wison Engineering Ltd.

Fotografija: Nacionalni savet

Na sastanku je razgovarano o planovima tih kompanija i projektima koji bi se realizovali u Srbiji u oblasti energetike. Nacionalni savet za koordinaciju saradnje sa Ruskom Federacijom i NR Kinom je inicijator projekata za koje su zainteresovane najveće kompanije Kine. Ministar Antić i predsednik Nacionalnog saveta Nikolić pojedinačno su upoznali predstavnike kineskih kompanija o mogućnostima za realizaciju projekata i uslova koje Vlada Srbije postavlja.

 Ukidanje pečata