Насловна » Актуелности »Председник Националног савета Николић у посети компанији Shandong Hi-Speed

Актуелности

07.11.2018.

Председник Националног савета Николић у посети компанији Shandong Hi-Speed

Председник Националног савета за координацију сарадње сa Руском Федерацијом и НР Кином Томислав Николић током радне посете НР Кини обишао је и компанију Shandong Hi-Speed где је разговарао са највишим руководством компаније на челу са председником Управног одбора Shandong Hi-Speed господином Зоу Ћингџонгом.

 Председник Националног савета Николић у посети компанији Shandong Hi-Speed

Фотографија: Национални савет

Председник Националног савета Томислав Николић је истакао да Србија, као саобраћајно чвориште на југоистоку Европе, мора да осавремени путну и железничку инфраструктуру, уколико жели да очува ту улогу, те да корпорација Shandong Hi-Speed може да настави и у будуће да доприноси модернизацији наше саобраћајне мреже и развоју наше земље.

 Председник Националног савета Николић у посети компанији Shandong Hi-Speed

Председник Управног одбора Shandong Hi-Speed je, истичући допринос Томислава Николића развоју односа Србије и Кине, захвалио на досадашњој свесрдној помоћи и затражио даљу подршку у реализацији пројеката које планира ова компанија у Србији.

Председник Националног савета Николић је обишао пословно седиште компаније Shandong Hi-Speed, где се упознао са њеним досадашњим грађевинским подухватима у Србији, Кини и свету. Shandong Hi-Speed је једна од три највеће кинеске државне компаније у области изградње саобраћајне инфраструктуре. Налази се на листи 500 највећих кинеских компанија десет година за редом. Огранак ове фирме послује у Србији више од пет година.

 Укидање печата