Насловна » Актуелности » Председник Националног савета Николић обишао је кинеску компанију Sunlon Group

Актуелности

24.04.2019.

Председник Националног савета Николић обишао је кинеску компанију Sunlon Group

Председник Националног савета за координацију сарадње сa Руском Федерацијом и НР Кином Томислав Николић обишао је кинеску компанију Sunlon Group.

 Председник Националног савета Николић обишао је кинеску компанију Sunlon Group

Фотографија: Национални савет

Председник компаније Sunlon Group Ванг Гуофенг током разговора детаљно је упознао председника Националног савета Николића са радом компаније која је кинески лидер у области производње, прераде, продаје пољопривредних производа и у сточарству.”Sunlon Group данас представља кинеског иноватора у погледу прехрамбене производње, прераде и трговине, са годишњим профитом од 13 милијарди долара, поседују 10 фирми изван НР Кине, три велика научно-истраживачка центра, сарађује са 11 интернационалних компанија и производи преко 600 производа. Sunlon Group сврстава се у 500 најбољих предузећа у Кини и као компанија са седиштем у Пекингу, ствара позитивну слику Пекинга у области пољопривреде и прехрамбеној индустрији”, нагласио је Ванг Гуофенг.

Председник Националног савета Николић упознао је председника компаније са условима прехрамбене производње у Србији. “Ми у Србији имамо добре климатске услове и наша земља је плодна, посебно у Војводини, где имамо огромне површине земље у власништву државе, које се могу закупити на дужи временски период. У Србији може да се произведе најквалитетније млеко, месо, воће”, нагласио је председник Националног савета Николић, позивајући кинеску компанију на заједничку сарадњу, наводећи и да су досадашње кинеске инвестиције у Србији веома успешно реализоване.

 Укидање печата