Naslovna » Aktuelnosti » Predsednik Nacionalnog saveta Nikolić sastao se sa predsednikom kompanije „Transportnie sistemi“ Feliksom Vinokurom

Aktuelnosti

20.03.2018.

Predsednik Nacionalnog saveta Nikolić sastao se sa predsednikom kompanije „Transportnie sistemi“ Feliksom Vinokurom

Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Ruskom Federacijom i NR Kinom gospodin Tomislav Nikolić sastao se sa predsednikom kompanije „Transportnie sistemi“ Feliksom Vinokurom.

Predsednik Nacionalnog saveta Nikolić sastao se sa predsednikom kompanije „Transportnie sistemi“ Feliksom Vinokurom

Nacionalni savet za koordinaciju saradnje sa Ruskom Federacijom i NR Kinom

Predsednik Nacionalnog saveta Tomislav Nikolić u razgovoru sa predsednikom kompanije „Transportnie sistemi“ istakao je da su odnosi između Rusije i Srbije veoma prijateljski, ali da postoji potreba za unapređenjem ekonomske saradnje. „Nacionalni savet podržava ruske privrednike u nameri da pojačaju svoje prisustvo na srpskom tržištu“, istakao je predsednik Nacionalnog saveta Nikolić.

„Kompanija „Transportnie sistemi“ je vodeći ruski proizvođač najsavremenijih vozila za javni transport, pre svega tramvaja i trolejbusa. Naša kompanija je pre dve godine pobedila na do sada najvećem tenderu za nabavku 300 tramvaja u Moskvi. Glavni razlog uspeha naše kompanije je proizvodnja vagona sa većim brojem vrata od konkurenata, od čega zaivisi brzina punjenja i pražnjenja tramvaja. Cilj komanije „Transportnie sistemi“ je da ponudi tržištu Srbije najlepši, najkomforniji i najjeftini tramvaj prilagođen potrebama Beograda i njegovih građana. Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin prilikom prošlogodišnje posete kompaniji istakao je spremnost da ruska država dugoročno i povoljno finansira isporuke proizvoda naše kompanije budućim klijenitima“, naglasio je predsednik kompanije Feliks Vinokur.

 Ukidanje pečata